Băsescu: Maestrul Liviu Ciulei va rămâne în amintirea noastră, a celor care l-am cunoscut şi admirat

base-lat
base-lat

Clasică şi modernă, extrem de lucidă şi actuală, viziunea artistică a regizorului Liviu Ciulei ne-a dăruit, de-a lungul anilor, o operă excepţională, care va rămâne în patrimoniul culturii române, se arată într-un mesaj de condoleanţe transmis marţi de preşedintele Traian Băsescu.

"Am aflat cu profundă tristeţe vestea trecerii la cele veşnice a maestrului Liviu Ciulei, personalitate a teatrului şi a cinematografiei româneşti. Actor şi regizor de renume, maestrul Liviu Ciulei a aparţinut unei generaţii de elită care a creat, în România şi în străinătate, o şcoală de artă dramatică valoroasă şi originală. Clasică şi modernă, extrem de lucidă şi actuală, viziunea artistică a regizorului Liviu Ciulei ne-a dăruit, de-a lungul anilor, o operă excepţională, care va rămâne în patrimoniul culturii române", se arată într-un mesaj de condoleanţe transmis de preşedintele Traian Băsescu.

Șeful statului mai spune că maestrul Liviu Ciulei va rămâne în animtirea celor care l-au cunoscut şi admirat.

"Maestrul Liviu Ciulei va rămâne în amintirea noastră, a celor care l-am cunoscut şi l-am admirat. Doresc să transmit sincerele mele condoleanţe familiei, prietenilor şi colegilor. Dumnezeu să-l odihnească!", se mai arată în mesaj.

Citește și: Regizorul Liviu Ciulei a murit – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel