Băsescu, la întâlnirea cu Prinţul Charles, de faţă cu presa: "Toţi ar vrea să vă întrebe de William"

charles
charles

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit vineri, la Palatul Cotroceni, cu Alteţa Sa Prinţul Charles, spunându-i acestuia, în glumă, de faţă cu jurnaliştii, cu "toată lumea ar vrea să îl întrebe de Prinţul William".

Înainte ca Prinţul Charles să fie întâmpinat de preşedinte în Holul oficial al Palatului Cotroceni, Băsescu a constatat amuzat "cât de mulţi" jurnalişti sunt prezenţi. După ce Prinţul Charles s-a alăturat preşedintelui pentru fotografia oficială, în faţa steagurilor celor două ţări, Băsescu s-a întors spre el spunându-i râzând: "Toată lumea ar vrea să vă întrebe de Prinţul William".

Prinţul Charles se află într-o vizită privată în România, prilej cu care a vizitat o serie de localităţi din Transilvania. " Încă de la prima mea vizită în Transilvania, am fost fascinat de această minunată parte de lume. Situată în sud-estul Europei, în centrul României, Transilvania este un loc de o frumuseţe extraordinară, bogată în cultură. În ultima decadă, fundaţia (pe care o patronează, pentru salvarea satelor săseşti, n.r.) s-a ocupat să asigure viitorul satelor saxone tradiţionale, precum şi peisajele minunate în care sunt situate. Întregul proiect a fost unul de succes, ajutând la conservarea şi revigorarea acestor aşezăminte, ajutându-le să prospere fără a-şi pierde din valoarea istorică, culturală şi de mediu", a spus Prinţul Charles, într-un interviu acordat TVR1, informează Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel