Băsescu i-a chemat pe sindicaliști la Cotroceni pentru a discuta despre Pactul Național pentru Sănătate

traian basescu
traian basescu

Liderul Federaţiei "Sanitas", Marius Petcu, a declarat, luni, că preşedintele i-a chemat la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre Pactul Naţional pentru Sănătate, o solicitare mai veche a sindicaliştilor, aceştia vrând să ştie dacă şeful statului agreează ideea.

Petcu a precizat că a solicitat de multă vreme preşedintelui o întâlnire pe această temă, pentru că reprezentanţii "Sanitas" vor să ştie dacă şeful statului agreează sau nu această idee, dorinţa sindicaliştilor fiind ca de la 1 ianuarie 2011 să fie aplicat un astfel de pact.

Discuţiile preşedintelui Traian Băsescu cu sindicaliştii "Sanitas" au început la ora 14.00, delegaţia federaţiei sindicale fiind condusă de Marius Petcu.

La discuţii participă şi ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, precum şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă.

Preşedintele Traian Băsescu i-a invitat pe sindicaliştii "Sanitas" la discuţii după ce acesta a fost prezent la sediul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, la lansarea versiunii centralizate a Sistemului Informatic Unic Integrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel