Urmărește emisiunea live


Baschet feminin: CSM Târgovişte, victorie în Liga Naţională

Echipa de baschet feminin CSM Târgovişte a învins greu, miercuri, Universitatea Cluj, în ultima partidă pe teren propriu din sezonul regulat al Ligii Naţionale, cu scorul de 64-55 (17-23, 16-6, 22-14, 9-12).

A fost a şasea victorie consecutivă pentru echipa din Târgovişte, care şi-a asigurat în felul acesta locul patru înaintea play-off-ului. Târgoviştencele au început greu partida de miercuri seara şi au pierdut primul sfert.

CSM Târgovişte a revenit şi a câştigat la diferenţe clare sferturile doi şi trei. De la campioana en titre CSM Târgovişte s-au remarcat Andreea Olah (16 puncte), Porchia Green (15 puncte) şi Antoinette Thompson (9 puncte). De la echipa din Cluj cele mai multe puncte le-a marcat Ines Ajanovic (17 puncte).

Am fost unite şi am luptat în seara aceasta. Le mulţumim şi fanilor, au fost jucătorul al şaselea, ne-au transmis multă energie şi ne-au motivat. Fără ei nu am fi putut reuşi, a declarat, la finalul meciului, vedeta CSM-ului, Porchia Green.

Întrebată dacă e posibilă obţinerea celui de-al 13-lea titlu de campioană la Târgovişte, Porchia Green a spus că orice e posibil, atât timp cât echipa e unită.

Înaintea meciului de la Sala Sporturilor din Târgovişte, imnul naţional a fost intonat de o fanfară. Publicul prezent s-a ridicat în picioare şi s-a alăturat fanfarei la intonarea imnului. Gestul vine ca reacţie la recentul scandal legat de intonarea imnului la competiţiile sportive interne. Galeria echipei din Târgovişte a afişat un banner pe care scria Imnul naţional s-aude în toată ţara/Deşi e interzis de Lipă trădătoarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel