Barmanul de la "Românii au Talent" a băgat o fetiţă în comă

Valentin Luca, barmanul de la "Românii au Talent", a accidentat grav o fetiţă pe DN1. Se pare că fetiţa traversa neregulamentar şi a fost lovită în plin. În urma impactului fetiţa de şapte ani a fost transportată la spital, iar azi noapte a fost adusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală pentru că se află în comă şi are multiple leziuni.

Potrivit primelor informaţii, micuţa a traversat prin loc neregulamentar, deşi pasarela era la nici 50 de metri distanţă, şi a fost lovită de autoturismul condus de Valentin Luca, unul dintre foştii concurenţi de la Românii au Talent.

"Copilul era jos, era lovit. La cap, şold, picior. Şoferul e concurentul de la Românii au Talent, barmanul. N-a zis nimic. Era cu părinţii revoltaţi. Îl apostrofau", a spus un martor.

În urma impactului, copilul a fost grav rănit, fiind transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti. "Am fost solicitaţi pentru un accident rutier. Victima este cu traumatism cranian şi un traumatism abdominal. A fost stabilizată şi va fi preluată de un elicopter SMURD şi dusă la un spital din Bucureşti", a declarat Mădălin Ipatie, medic ambulanţă Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel