Bărbat împuşcat în cap şi în piept, găsit într-o maşină din Capitală

Reglare de conturi în București. Un bărbat a fost împuşcat în cap şi în piept, acesta fiind găsit de poliţişti, luni seară, într-o maşină aflată în sectorul 3 din Capitală. Victima a fost dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca.

Bărbatul a fost găsit pe strada Ion Morţun, într-un autoturism marca Mercedes, potrivit Mediafax.  Atacatorii bărbatului găsit împuşcat, luni seară, în sectorul 3 au tras cu două arme AKM (automat Kalaşnikov modificat), una dintre acestea fiind găsită de poliţişti la locul agresiunii, dar și mai multe cartușe.

Bărbatul are patru răni în piept şi una la cap. Acesta a fost găsit în urma unui apel la 112 făcut de o persoană care a anunţat că a auzit "pe cineva văitându-se că a fost împuşcat".

 La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD, care a transportat victima la Spitalul de Urgenţă Floreasca. "Bărbatul era conştient atunci când a fost găsit şi va fi dus la spital. Rana de la nivelul capului nu este atât de gravă, însă cele de la nivelul toracelui şi al membrelor sunt", a precizat coordonatorul SMURD Bucureşti, doctorul Bogdan Opriţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel