Urmărește emisiunea live


Bancpost reduce dobânda la retragerile de numerar de pe cardurile de credit

banc
banc

Bancpost reduce dobânda la retragerile de numerar de pe cardurile de credit VISA şi American Express, la retragerile efectuate între 5 şi 31 mai posesorii celor două tipuri de carduri beneficiind de o dobândă de numai 1,5% pe lună pentru primele 3 luni de la efectuarea tranzacţiei, informează banca.

www.dcnews.ro

Pentru a beneficia din plin de dobânda promoţională de 1,5% pe lună oferită de Bancpost, clienţii trebuie doar să returneze sumele aferente retragerilor de numerar într-un interval de 3 luni de la data retragerii. Pentru sumele nereturnate în această perioadă, începând cu a patra lună de la efectuarea tranzacţiei, se va aplica dobânda stabilită prin contract. Orice alimentare a contului va acoperi mai întâi retragerile de numerar efectuate în perioada promoţiei, cele efectuate în afara promoţiei fiind acoperite ulterior.

Limitele zilnice de retragere de numerar aplicabile cardurilor Bancpost sunt de 1.500 lei pentru cardurile American Express Gold şi VISA Gold, 1.000 lei pentru cardurile American Express Green şi VISA Classic/Brilliant şi de 400 lei pentru cardurile VISA Electron.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel