Baletul din USL. Roșca Stănescu, "spărgătorul de alianțe"

Scuzele repetate ale lui Sorin Roșca Stănescu nu i-au schimbat imaginea acestuia în fața premierului Victor Ponta, care îl descrie acum drept "un spărgător de alianțe". Calificativ ce deocamdată nu i se aplică, pentru că, așa cum reiese din ultimele declarații ale lui Crin Antonescu și ale președintelui PSD, "proiectul USL merge înainte".

"SRS se ocupă cu spart de alianțe și băgat strâmbe. Cred că a fost cu toți și cred că îi va tranzacționa pe toți și chiar și pe Crin Antonescu. De la cazul respectiv am ajuns la ideea că este nevoie de niște reguli mai clare, mai ales că vor veni alegerile europarlamentare pentru că dacă dăm drumul la ceartă, vă dați seama că nu va mai opri nimeni. Am cerut un tip de solidaritate apropo de actul de guvernare. Sunt niște oameni de la PNL în Guvern și niște oameni de la PNL în opoziție. Nu se poate așa ceva", a declarat Ponta, joi seara, la B1.

Premierul invocă și un "grup de interese" care îl alimentează în demersurile sale pe senatorul liberal Roșca Stănescu.

"Categoric, SRS nu acționează de unul singur, este un grup de interese stimulat de faptul că am închis robinete și o să închidem în continuare", a mai spus liderul social-democraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel