Bagaj pentru avion. Cum să împachetezi cât mai multe lucruri. Secretul stewardeselor

Bagaj pentru avion. Cum să împachetezi cât mai multe lucruri. La fiecare plecare în vacanţă, bagajul reprezintă o adevărată problemă. Deşi ai lua "toată casa" cu tine în valiză, trebuie să te limitezi la câteva lucruri. Nu şi dacă foloseşti aceste trucuri. Astfel, vei putea împacheta mai multe haine, fără să ai nevoie de un troler uriaş. Acesta pare să fie și secretul stewardeselor.

Bagaj pentru avion. Cum să împachetezi cât mai multe lucruri. Parcă ai lua și perechea aia de pantaloni, dar parcă ai lua și tricoul ălă. Dar dacă vei avea nevoie și de geacă? Dar parcă ai vrea să porți și rochia aia nouă în vacanță. Cam așa decurge momentul în care te apuci să-ți faci bagajul pentru vacanță, iar bătăile de cap continuă.

Bagaj pentru avion. Cum să împachetezi cât mai multe lucruri. Însă, câteva trucuri te pot învăța să îți aranjezi hainele eficient, astfel încât să nu fi nevoit (ă) să renunți la mare parte din ele.

Vezi și: Frica de a zbura cu avionul. Trucuri să-ți învingi teama

Bagaj pentru avion. Cum să împachetezi cât mai multe lucruri


Bagaj pentru avion. Cum să împachetezi cât mai multe lucruri. Cu puțină răbdare, tricourile, pantalonii, cămășile și gecile pot căpăta o formă compactă și care să intre mai ușor într-o geantă mică. Rulați-le ușor și apoi legați-le cu un elastic. Astfel, veți avea loc și de un fier de călcat de voiaj.

Bagaj pentru avion. Cum să împachetezi cât mai multe lucruri. Cel mai bine ar fi să vizionați clipul video de mai jos. Aici ai toate explicațiile:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel