Dorin Bădulescu a demisionat din partidul lui Traian Băsescu

Vlad Manolache / 29 iun 2018 / 11:16 Salveaza PDF Comentarii
Plecări din PMP. Singurul pe care îl regretă Băsescu
Descriere foto: Plecări din PMP. Singurul pe care îl regretă Băsescu

Partidul Mișcarea Populară mai primește o lovitură. Un senator și-a luat adio de la proiectul politic al lui Traian Băsescu.

Senatorul de Buzău Dorin Bădulescu a anunţat, vineri, că a demisionat din PMP, partidul creat de Traian Băsescu. Acesta a precizat că gestul său nu are legătură cu afiliarea la un alt partid ci cu ”atitutinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta”. Bădulescu a precizat că, cel puţin pentru moment, rămâne independent.

Senatorul de Buzău Dorin Bădulescu a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că a demisionat din PMP. 

”Deşi cunosc faptul că momentul nu este unul potrivit, alimentând şi mai mult speculaţiile cu privire la trecerea către o altă formaţiune politică, trebuie să precizez faptul că această decizie a venit fără legătură cu ceea ce s-a zvonit în ultimele săptămâni. Pot arăta faptul că această decizie este rezultatul unei adânci reflecţii, determinantă fiind atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta”, a transmis Bădulescu.

Probleme și în teritoriu

Printre motivele demisiei, Bădulescu trece şi schimbarea conducerii filialei Buzău a PMP şi aducerea la şefia organizaţiei a unei persoane cu care se află în conflict de mai mult timp.

”Câteva elemente esenţiale ale incompatibilităţii merită amintite: schimbarea de marţi a conducerii filialei Buzău şi aducerea unui domn deputat de Galaţi, persoană cu care eram în conflict de mai multă vreme, votul de abţinere a colegilor deputaţi pe legea medierii, deşi se cunoştea faptul că sunt mediator şi sprijin această profesie”, a mai transmis  parlamentarul de Buzău.

În ultima vreme, au existat zvonuri potrivit cărora Bădulescu ar urma să plece la ALDE, însă acesta susţine că deocamdată rămâîne independent, opţiunea de a merge la ALDE nefiind prioritară în faţa altor variante.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26