Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Avocatul Ion Ilie-Iordăchescu a fost reales decan al Baroului Bucureşti

[] []

21 mai 2011 / 21:41
barou bucuresti
barou bucuresti

Avocatul Ion Ilie-Iordăchescu a fost reales, sâmbătă, decan al Baroului Bucureşti, cu 1.378 de voturi, la Adunarea Generală Electivă şi Ordinară a Avocaţilor, care s-a desfăşurat la Sala Palatului.

Avocatul Ion Ilie-Iordăchescu a fost reales, sâmbătă, decan al Baroului Bucureşti, cu 1.378 de voturi, la Adunarea Generală Electivă şi Ordinară a Avocaţilor, care s-a desfăşurat la Sala Palatului, informează Agerpres. Pe locurile următoare s-au clasat Mihnea-Octavian Stoica cu 679 de voturi şi Flavia-Cristina Teodosiu cu 375 de voturi.

'Nu au fost reclamaţii, nu sunt obiecţii, nu sunt contestaţii, totul a decurs şi decurge normal. În momentul de faţă se face o centralizare pentru demnitatea de consilier, deci pentru Consiliul Baroului Bucureşti', a declarat, pentru AGERPRES, Ion Ilie-Iordăchescu.

Potrivit acestuia, Comisia de numărare a voturilor privind decanul Baroului Bucureşti şi-a încheiat activitatea şi a depus procesul verbal de centralizare. El speră că şi un consiliu corespunzător îl va ajuta să-şi îndeplinească proiectele pe care şi le-a propus.

'Mi-am dorit din toată inima să achiziţionez un nou sediu al Baroului Bucureşti şi dacă e posibil să înfiinţez o grădiniţă pentru copiii avocaţilor, dar repet în momentul în care voi avea posibilitatea să dezbat problemele respective în Consiliul Baroului şi ulterior să obţin aprobări din partea Adunării Generale a avocaţilor', a spus Ion Ilie-Iordăchescu, reamintind că în 2008 a fost ales pentru prima oară decan al BB.

Nouă avocaţi au candidat pentru funcţia de decan al Baroului Bucureşti: Ion Ilie-Iordăchescu, Mihail-Alexandru Cămărăscu, Eugen-Sebastian Cudrici, Iosif Friedmann-Nicolescu, Cristian-Alin Gâdea, Mihai-Doru Giugula, Sorin Dinu Măduţa, Mihnea-Octavian Stoica şi Flavia-Cristina Teodosiu.

Adunarea Generală Electivă şi Ordinară a Avocaţilor a avut loc, sâmbătă, la Sala Palatului, la eveniment participând peste 2.900 de avocaţi, potrivit lui Ion Ilie-Iordăchescu

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25