Avocatul Ion Ilie-Iordăchescu a fost reales decan al Baroului Bucureşti

barou bucuresti
barou bucuresti

Avocatul Ion Ilie-Iordăchescu a fost reales, sâmbătă, decan al Baroului Bucureşti, cu 1.378 de voturi, la Adunarea Generală Electivă şi Ordinară a Avocaţilor, care s-a desfăşurat la Sala Palatului.

Avocatul Ion Ilie-Iordăchescu a fost reales, sâmbătă, decan al Baroului Bucureşti, cu 1.378 de voturi, la Adunarea Generală Electivă şi Ordinară a Avocaţilor, care s-a desfăşurat la Sala Palatului, informează Agerpres. Pe locurile următoare s-au clasat Mihnea-Octavian Stoica cu 679 de voturi şi Flavia-Cristina Teodosiu cu 375 de voturi.

'Nu au fost reclamaţii, nu sunt obiecţii, nu sunt contestaţii, totul a decurs şi decurge normal. În momentul de faţă se face o centralizare pentru demnitatea de consilier, deci pentru Consiliul Baroului Bucureşti', a declarat, pentru AGERPRES, Ion Ilie-Iordăchescu.

Potrivit acestuia, Comisia de numărare a voturilor privind decanul Baroului Bucureşti şi-a încheiat activitatea şi a depus procesul verbal de centralizare. El speră că şi un consiliu corespunzător îl va ajuta să-şi îndeplinească proiectele pe care şi le-a propus.

'Mi-am dorit din toată inima să achiziţionez un nou sediu al Baroului Bucureşti şi dacă e posibil să înfiinţez o grădiniţă pentru copiii avocaţilor, dar repet în momentul în care voi avea posibilitatea să dezbat problemele respective în Consiliul Baroului şi ulterior să obţin aprobări din partea Adunării Generale a avocaţilor', a spus Ion Ilie-Iordăchescu, reamintind că în 2008 a fost ales pentru prima oară decan al BB.

Nouă avocaţi au candidat pentru funcţia de decan al Baroului Bucureşti: Ion Ilie-Iordăchescu, Mihail-Alexandru Cămărăscu, Eugen-Sebastian Cudrici, Iosif Friedmann-Nicolescu, Cristian-Alin Gâdea, Mihai-Doru Giugula, Sorin Dinu Măduţa, Mihnea-Octavian Stoica şi Flavia-Cristina Teodosiu.

Adunarea Generală Electivă şi Ordinară a Avocaţilor a avut loc, sâmbătă, la Sala Palatului, la eveniment participând peste 2.900 de avocaţi, potrivit lui Ion Ilie-Iordăchescu

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy