Avocatul Elenei Udrea: Vîntu nu a depus nicio probă care să dovedească prejudiciul material

vantu
vantu

Avocatul care o apără pe Elena Udrea în procesul în care Sorin Ovidiu Vîntu îi cere daune de un milion de euro pentru afirmaţii calomnioase a spus, luni, la Tribunalul Bucureşti că singura probă adusă în acest dosar este un extras de pe blogul personal al ministrului Dezvoltării Regionale.

La termenul de luni al procesului, avocatul Elenei Udrea a arătat instanţei că Sorin Ovidiu Vîntu a depus doar o singură probă, respectiv un extras de pe blogul personal al ministrului Dezvoltării Regionale, care conţine afirmaţiile pe care el le găseşte calomnioase, informează Mediafax.

"La dosar, Sorin Ovidiu Vîntu a depus doar un extras din pagina de blog a Elenei Udrea", a arătat avocatul ministrului.

El a explicat şi motivele pentru care Elena Udrea a scris despre Sorin Ovidiu Vîntu pe blog: "Au existat la acea vreme o serie de articole de presă, atât pe publicaţia Jurnalul Naţional, cât şi la Realitatea TV, privind un pretins complot al Elenei Udrea la deturnarea candidaturii lui Vasile Blaga la funcţia din PDL", a explicat avocatul, arătând în continuare că ministrul "a simţit nevoia unor luări de poziţie publică".

Avocatul Elenei Udrea a mai arătat că "este dreptul legitim al unei persoane de a se apăra", el explicând că "a fost vorba de o dispută publică ce s-a înscris în limitele normelor legale interne şi internaţionale".

"Nu există astfel nicio urmă de probă privind prejudiciul material provocat de afirmaţiile clientei mele care să atragă cu sine şi incriminarea acestei în cadrul unei acţiuni civile delictuale", a conchis avocatul în faţa instanţei.

Avocatul lui Sorin Ovidiu Vîntu a cerut instanţei să admită acţiunea aşa cum a fost formulată de clientul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel