Avocata lui Bogdan Roman îi cere acestuia să se predea

bogdan roman
bogdan roman

Camelia Ţăranu, avocata lui Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, i-a cerut public acestuia să se predea, pentru a-l putea apăra cum se cuvine. Aceasta i-a transmis că, prin această tentativă de a fugi din faţa legii, nu face decât să înrăutăţească lucrurile.

Avocata spune că nu a luat legătura direct cu clientul său, singurul mod prin care a comunicat cu acesta fiind prin "aparţinători". Aceasta susţine că Bogdan Roman ar dori să se predea, dar că se teme. "În scopul unei mai bune apărări, în scopul aflării adevărului, categoric este mai bine să se predea. Ar avea posibilitatea să explice ce s-a întâmplat, să-şi propună probe, plus că nu s-ar mai pune problema că se sustrage sau nu se sustrage", a spus Camelia Ţăranu, citată de Realitatea.

Fiul cel mare al primarului, Bogdan Daniel Roman, în vârstă de 31 de ani, a atacat, sâmbătă seara, la o terasă din Deta, trei tineri. Victimele au susţinut că atacul a survenit deoarece au refuzat să-i plătească agresorului taxă de protecţie. "A scos sabia şi ne-a tăiat pentru "dreptul de şmecher", 8.000 de euro. Am spus că nu-i dăm, că nu avem", a spus una dintre victime.

Bogdan Daniel Roman este căutat de poliţişti de câteva zile şi este dat în consemn la frontieră. Pe numele lui a fost emis, luni seara, un mandat de arestare în lipsă de către Judecătoria Deta. Totodată, magistraţii au mai emis patru mandate de arestare, printre care şi pentru fiul cel mic al primarului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel