Avocat fals, reţinut la Piteşti

hol tribunal
hol tribunal

Poliţiştii din incinta Judecătoriei Piteşi şi a Tribunalului Piteşti au reţinut, miercuri, un bărbat care se dădea drept avocat din Baroul Bucureşti, asupra sa fiind găsite o robă, o ştampilă, o legitimaţie falsă şi un carnet de delegaţie fals.

hol tribunalAlexandru Iorgulescu, din Bucureşti, a fost reţinut miercuri noapte pentru 24 de ore şi, potrivit rerpezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, citaţi de Mediafax, la procesele din ţară falsul apărător al legii era însoţit de prietena sa, care se prezenta drept asistentă.

"Pe baza sesizării jandarmilor, ne-am sesizat şi am constatat că în incinta Judecătoriei Piteşti există o persoană care afişează calitatea de avocat. La legitimare, a prezentat un document fals, în fapt o legitimaţie autentică în care acesta a aplicat o fotografie personală", a declarat comimarul şef Mihai Neagoe, şef Poliţia Piteşti.

Poliţiştii încearcă să stabilească întreaga activitate infracţională a bucureşteanului, oamenii legii având informaţii că falsul avocat a pledat într-un număr mare de procese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel