Avocat: Diaconescu s-a înțeles cu Volksbank și scapă de executarea silită

Avocatul Daniel Fenechiu a declarat vineri, pentru Mediafax, că Dan Diaconescu a ajuns la o înțelegere cu reprezentanții Volksbank și nu va mai fi executat silit, indiferent de ce va decide Judecătoria Sectorului 1 cu privire la acțiunea depusă de bancă în instanță.

Potrivit lui Fenechiu, Diaconescu s-a întâlnit cu directorul departamentului care s-a ocupat de linia de credit accesată de clientul său și că s-a ajuns la o înțelegere clară, care nu include și varianta executării silite a clientului său.

Avocatul explică faptul că Diaconescu va continua restituirea sumelor de bani conform înţelegerii la care s-a ajuns, în vreme ce banca nu va continua procedura executării silite a clientului său nici dacă Judecătoria Sectorului 1 admite acţiunea de încuvinţarea executării silite. Înțelegerea a fost perfectată cu oficialii băncii vineri, la ora 14.00, a confirmat Fenechiu.

"A fost vorba despre o neînţelegere generată de lipsa de comunicare. S-au repus contractele pe tapet şi se va continua restituirea sumelor de bani, conform programului. Nu mai există niciun diferend între Diaconescu şi bancă", a declarat Daniel Fenechiu.

Volksbank România a cerut instanţei încuviinţarea executării silite a lui Dan Diaconescu pentru un credit bancar de peste 2,3 milioane de euro, dosarul fiind înregistrat în 7 martie şi având termen vineri, la Judecătoria Sectorului 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel