Avionul care transporta jucătorii de la FC Vaslui, la un pas de accident

avion
avion

Delegatia echipei FC Vaslui, cu tot cu Porumboiu la bord, a trecut prin emotii mari dupa meciul cu Pandurii Targu Jiu. Avionul moldovenilor a fost la un pas sa fie implicat intr-un accident, la aterizare.

Vasluienii au plecat cu o cursa de linie catre Iasi, numai ca la aterizare au avut o surpriza de proportii care i-a facut sa traga o sperietura pe cinste. Pilotul avionului si-a dat seama dupa ce a atins pista ca nu ii ajunge asfaltul ca sa franeze. El a avut timp sa ridice aeronava inapoi in aer si a evitat sa iasa in decor, intr-un incident ce ar fi avut urmari neprevazute si in nici un caz dintre ele usoare.

"Era sa avem un accident groaznic in avion. Cand a aterizat, avionul a fost pus pe pista pentru cateva secunde, dar pista era prea scurta. Noroc ca pilotul a fost abil si ne-am ridicat inapoi pentru a incerca o alta aterizare. Va dati seama ce sperietura am trait!", a spus Porumboiu la sport.ro.

Dinamovistii au tras si ei o sperietura similara in urma cu doi ani, tot la Iasi, in momentul aterizarii, numai ca atunci de vina a fost o barza. Botul avionului s-a spart in aer, cand aeronava a strapuns un stol de berze, iar pilotul a aterizat cu greu, pentru ca nu mai avea echilibrul si aerodinamica necesare unei manevre in siguranta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel