EXCLUSIV  Avertisment FERM pentru o ZODIE. "Atrag ATENȚIA!". Trebuie să știi ASTA. "Fiți atenți la ce PĂSĂRELE ies pe GURĂ"

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a făcut previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 13 - 19 iulie. 

"Venus merge ușor, ușor prin casa a cincea, casa iubirii. Începeți să fiți mai deschiși, mai ales cei care ați așteptat să treacă Venus de Retrograd. Cei care nu au un partener, s-ar putea să se trezească că vor să comunice cu oameni, să cunoască, dar nu la un nivel fizic, la istorie, la familie, la ce are celălalt, ci foarte mult comunicarea. Mulți dintre Vărsători sau cei cu ascendent în Vărsător vor discuta, aveți nevoia să comunicați cât mai mult. Dacă sunteți într-o relație, atunci e bine să deschideți mai multe subiecte pe care le-ați ținut îngropate, dar nu le deschideți cu tunul, ci ușor. O ușiță acum, încă un pas, încă un pas.

Nu uitați că aveți nevoie să fiți atenți la ce spuneți la serviciu, ce păsărele vă ies pe gură, nu vă certați cu lumea, nu încercați să vă feriți de accidentări. Grijă mare în trafic. O să atrag atenția asupra sănătății! Ține mult de stilul de viață pe care-l aveți, încercați să vă negociați obiceiurile astfel încât să să găsiți un punct de echilibru", le spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Vărsător. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel