Autostrada Soarelui, blocată. Vezi rute ocolitoare

trafic
trafic

Așa cum era de așteptat, având în vedere vremea frumoasă de afară, Autostrada Soarelui este blocată din cauza aglomerației așa că Poliția Rutieră a deviat traficul prin Fetești.

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, la Feteşti, din cauza aglomeraţiei. Poliţiştii au luat această măsură după ce se formase o coloană de maşini care se întindea pe câţiva kilometri.

"Se circulă intens pe Autostrada A2 şi de aceea a fost luată măsură devierii traficului de la kilometrul 140 prin Feteşti. Însă se poate ajunge la mare şi pe rute ocolitoare. Este vorba de DN2 Bucureşti - Urziceni, iar în continuare se poate circula pe DN2A Urziceni - Slobozia - Hârşova - Constanţa.

O altă rută ocolitoare este A2 Bucureşti - Drajna, după care se iese pe DN21 Drajna - Călăraşi, în continuare DN3 Călăraşi - Ostrov, traversarea Dunării cu bac-ul sau A2 Bucureşti - Lehliu Gară, DN3 Lehliu Gară - Călăraşi - Ostrov, traversarea Dunării cu bac-ul.

O altă rută ocolitoare A2 Bucureşti - Drajna, DN21 Drajna - Slobozia, DN2A Slobozia - Hârşova - Constanţa sau, în cazul în care se ajunge în coloană, se poate folosi DN3 Bucureşti - Fundulea - Lehliu Gară, DN3A Lehliu Gară - Drajna, în continuare se circulă pe DN21 Drajna - Slobozia şi se continuă pe DN2A Slobozia - Hârşova - Constanţa", a declarat Laurenţiu Dicu, de la Centrul Infotrafic, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel