Autostrada Arad-Timişoara, închisă din cauza viscolului

viscol
viscol

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş anunță participanților la trafic închiderea autostrăzii Arad-Timişoara, sâmbătă seară, în intervalul orar 17.30-20.30, din cauza viscolului, informează Mediafax.

Autostrada Arad-Timișoara a fost închisă pentru trei ore, din cauza viscolului, în acest interval drumarii urmând a interveni pentru curățarea șoselei.

"Din cauza căderilor de zăpadă, circulaţia a fost îngreunată, motiv pentru care s-a luat măsura închiderii autostrăzii pentru urmatoarele trei ore. Au fost închise, de asemenea, intrările pe autostradă dinspre DN 68 şi dinspre centura Timişoarei", precizează comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

Tot din cauza zăpezii a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe centura municipiului Arad, pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire.

În județele Arad și Timiș ninge sâmbătă seară, iar stratul de zăpadă de pe carosabil măsoară 5-6 centimetri.

Meteorologii au emis, vineri, două avertizări cod galben de ninsori şi ploi, valabile în acest week-end. Astfel, de sâmbătă, ora 17.00, până duminică, la ora 8.00, vremea se înrăutăți treptat.  În Banat, Crişana, apoi şi în Maramureş şi nordul Moldovei va ninge, iar în Transilvania şi Oltenia vor fi precipitaţii mixte.

Duminică, între orele 8.00 şi 20.00, au fost anunţate precipitaţii în toate regiunile. În Banat, Crişana, Maramureş, jumătatea de nord a Moldovei şi în zona montană va ninge, în Transilvania şi Oltenia vor fi precipitaţii mixte, iar în Muntenia şi Dobrogea va ploua.

Pe întreg teritoriul țării, vor avea loc, duminică, intensificări ale vântului, în special în prima parte a zilei, iar în Crişana, Banat şi la munte va viscoli ninsoarea. În Dobrogea, dar şi în sudul Olteniei şi al Munteniei, inclusiv în municipiul Bucureşti, precipitaţiile vor fi sub formă de ploaie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel