Autocar cu turiști ucraineni, implicat într-un accident soldat cu un mort și 16 răniți

smurd
smurd

Un grav accident rutier a avut loc luni dimineață în localitatea Măicănești, județul Vrancea. O persoană a murit şi 16 au fost rănite, după ce un autocar cu turişti ucraineni s-a răsturnat. Polițiștii nu exclud ca șoferul să fi adormit la volan.

Update: 16 persoane victime ale accidentului de pe DN 23 au ajuns la UPU a Spitalului Judeţean

Ultimele informații privind accidentul produs în această dimineață pe DN 23, între localităţile vrâncene Măicăneşti şi Năneşti, arată că 16 persoane rănite au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Focşani, "Sfântul Pantelimon", între care trei sunt în stare gravă. În autocarul răsturnat se aflau și șase copii, patru dintre aceștia suferind, din fericire, răni ușoare. Subprefectul de Vrancea, Cristi Misăilă, a declarat că persoanele implicate în accident, dar care nu au fost rănite vor fi transportate la un hotel din oraş, până la sosirea unui alt autocar care să-i preia şi să-i ducă spre Kiev. "S-a luat legătura cu firma care îi transporta şi va fi trimis alt autocar de la o sucursală a acesteia din judeţul Neamţ", a spus Cristi Misăilă, citează Medaifax  

Un autocar înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau 25 de persoane care se întorceau de pe litoralul românesc, s-a răsturnat între localităţile vrâncene Măicăneşti şi Năneşti, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, locotenentul Cristina Duţă.

La locul accidentului au fost trimise ”şase ambulante şi dpuă echipaje SMURD, precum şi două autospeciale folosite la descarcerare", a mai declarat locotenent Cristina Duţă.

Mai mulți polițiști cercetează locul accidentului pentru a afla cauzele care au dus la producerea accidentului, însă nu exclud și varianta ca șoferul să fi adormit la volan.

Potrivit primelor informații, autocarul implicat în accident avea doi șoferi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel