Audiere Comisie SRI. Băsescu, surprins de `intimitatea` Dragnea-Ponta

Președintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a spus când se va prezenta în fața Comisiei parlamentare de control al activităţii SRI. 

”Mă voi duce, categoric, dar aştept să-i cheme pe Coldea, pe Maior, pe Dumbravă (generalul SRI Dumitru Dumbravă - n.r.) să-şi epuizeze tot ce are de povestit; mai sunt mulţi alţii şi după ei, mă duc, o să mă duc şi eu”, a declarat Traian Băsescu luni, la TVR 1, întrebat dacă se va prezenta la Comisia de control al activităţii SRI pentru a fi audiat.

Fostul şef al statului a spus că actuala Comisie de control al activităţii SRI nu diferă ca activitate de cea de dinainte.

[citeste si]

”Nu, nu, nici vorbă, nu se spun lucruri esenţiale. Pescuiesc, aşa, să vadă ce o ieşi, după care se duc supuşi la SRI, care le dă un general sau un colonel să le descifreze ce au spus unii şi alţii în comisie. Deci, nimic deosebit faţă de ce se întâmpla cu fosta comisie. Şi, probabil, foarte curând, dă colţul ierbii şi încep să le pună facilităţile de cazare ale SRI-ului la dispoziţie celor din Comisia SRI, e şi ăsta un mic subiect. Poate le mai face câte o invitaţie, mai prin Deltă, mai prin... Ştiu eu, nu ştiu, am făcut o aluzie doar”, a afirmat Traian Băsescu.

El a mai spus că, în ”toată nebunia asta a comisiilor”, a aflat ”cu mare suprindere despre intimitatea dintre conducerea SRI şi Ponta-Dragnea”.

”Mi-a produs o surpriză în mod real”, a adăugat Băsescu.

Acesta a negat că ar fi avut cunoştinţă despre o astfel de relaţie din perioada în care a fost şef al statului, susţinând că a aflat din presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel