Au vrut să păzească bostănăria, dar au ajuns la spital

pepeni
pepeni

Doi bărbați ieșeni, care păzeau o bostănărie, se află internați la Spitalul „Sfântul Spiridon" din Iaşi, după ce au fost bătuți cu bestialitate în noaptea de miercuri spre joi de către hoții veniți să fure pepeni.

Un tânăr de 31 de ani, Ionuț C., şi tatăl acestuia, în vârstă de 63 de ani, au avut nevoie de spitalizare după ce nişte hoţi de pepeni care au vrut să le fure marfa i-au lovit, atunci când au fost surprinși asupra faptului.

Cei doi bărbați au ajuns la spital în noaptea de miercuri spre joi. În urma agresiunii fizice, tânărul se află în stare mai gravă, el prezentând o fractură la coloană.

Cele două victime bătute cu bestialitate de către hoții care intenționau să le fure producția au fost internate de urgență la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi, doctorul Diana Cimpoeşu, a declarat: „Pacientul prezintă o fractură de coloană lombară şi una de bazin, contuzii multiple. Are nevoie de internare pentru mai multe zile", citează Adevărul.

În schimb, tatăl său, care prezenta mai multe răni la nivelul capului, a fost transferat la Neurochirurgie pentru a i se acorda tratamentul de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel