Atanasiu, la Bistrița, explică strategia PNL: Or să plece unde e oferta mai bună!

Teodor Atanasiu.jpeg
Teodor Atanasiu.jpeg

Teodor Atanasiu a transmis liberalilor un mesaj clar, într-o reuniune a ”vechiului” PNL: Luați tot ce apare bun la ei!

Directiva vizează slăbirea concurenței din zona de Dreapta a spectrului politic. Alături de Atanasiu se mai aflau Alina Gorghiu și Marian Petrache, președintele organizației PNL Ilfov.

Teodor Atanasiu a fost întrebat din sală care este strategia partidului față de PLR sau PMP. ”Vă spun ce facem cu PLR-ul și cu PMP-ul și cu celelalte partide de dreapta. Am văzut că și oamenii lui Fenechiu, care a fost deputat PPDD,  sunt tot de dreapta. Nu îi lăsați să crească. Tot ce apare bun la ei, luați. Ăia buni nu îi lăsați acolo. Tot ce e acolo și poate duce la creșterea de voturi, îi luați! Or să plece unde e oferta mai bună. Nu or să stea la un partid de doi bani, când îi face unul o ofertă mai mare”, a spus Teodor Atanasiu, conform unor înregistrări audio difuzate de mass media.

Liderii PDL s-au abținut de la comentarii, după publicarea stenogramelor de la întâlnirea liberalilor, din Bistrița. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat că afirmațiile lui Atanasiu sunt poziții personale, de care conducerea formațiunii se delimitează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel