Astrologul DC NEWS, semnal de alarmă pentru zodii. Se întâmplă din 10 septembrie

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a tras un semnal de alarmă pentru toate zodiile, începând cu 10 septembrie. Aceasta a afirmat că vom simţi multă furie. 

"Mintea minte. Pe 10 septembrie, Marte îşi va începe retrogradarea în semnul Berbecului. Marte, planeta acţiunii, se simte cel mai bine în Berbec, semnul energiei și al începutului, dar atunci când retrogradează aici, avem de-a face cu frustrarea că nu mai putem acționa așa cum ne dorim. Și astfel apare acțiunea direcționată către interiorul nostru, dar nu într-un mod plăcut. Ci mai agresiv. Cu alte cuvinte, multă furie.

Vom acumula atâta furie, încât mintea noastră va genera scenarii de luptă și noi le vom crede. Și de aici până la comportamentul pasiv-agresiv față de ceilalți nu va mai dura mult. Îi vom învinovăți de multe și mărunte, iar ei se vor trezi atacați și nu vor ști de ce. Veți observa în jurul vostru o multitudine de exemple de agresivitate pasivă. Soluții? Să fim onești cu noi în primul rând. Acceptarea că suntem oameni, că mai greșim și că nu le știm pe toate", a scris Daniela Simulescu pe Facebook. .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel