Astrologul Burculeț, 28 octombrie: Etapă importantă în relația de cuplu

astrolog
astrolog

Ioan Burculeț, specialist în astrologie, a spus ce ne așteaptă duminică, 28 octombrie 2018.

”Duminica 28 Octombrie a.c. tranzitul planetei Venus in constelatia Scorpion va starni interesul pentru lectura, activitatile recreative, creatie, estetica, dragoste si idila, acapararea atentiei din partea celorlalte persoane catre noi.

O zi in armonie si echilibru care va contriubui la starea de buna dispozitie, reconfigurare, regasire dupa o saptamana a starilor contradictorii. Vom observa cum totul in jurul nostru va prinde de la sine contur si vom evolua catre regasirea interioara ca si personalitate, emotii, trairi si implicit reconfirgurarea din planul sanatatii.

Prin dinamica lor actiunile si activitatile de peste zi isi vor pune amprenta la modul pozitiv, pe tot ceea ce inseamna stari de bine. Implicit starea noastra de bucurie, beatitudine si aspectele care aduc colaborarile din planul esteticului ne va pune in evidenta oportunitatile unei zi superbe de Duminica.

Conjunctia Mercur-Jupiter din semnul Scorpionului va reconfirgura starea noastra de gandire si de ce nu simtitiri! O etapa favorabila relatiei cu partenera de viata in care sentimentele, ideile si comunicarea se vor impleti intr-o frumoasa declaratie de dragoste sau actiuni importante in acest sector de activitate!”, a scris Ioan Burculeț pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel