EXCLUSIV  Astrogramă Răzvan Cuc. S-a născut pentru o meserie legată de drumuri, infrastructură

Guvernul României
Guvernul României

Astrologul DCNews i-a realizat portretul astrologic sărbătoritului zilei, Răzvan Cuc. 

Răzvan Cuc, fost Ministru al Transporturilor și senator, s-a născut pe 4 decembrie 1983, în București. Deci este un nativ Săgetător, iar acest semn zodiacal este cel al drumurilor, călătoriilor, independenței, explorării, aventurii.

Dar atenție, că acesta nu are doar Soarele aici, ci un întreg stellium: Luna, Mercur, Jupiter, Uranus și Neptun și Nodul Sud, toate în Săgetător. Cu alte cuvinte, Răzvan Cuc s-a născut pentru a alege o meserie sau o pasiune legată de drumuri, infrastructură sau legături cu străinătatea.

Cu Venus și Marte în semnul Balanței, nativul are reale calități de negociator/ mediator. Are o înclinație către tot ce înseamnă domeniu juridic, dovadă fiind chiar Facultatea de drept absolvită.

Conjuncția Soarelui cu Nodul Sud arată tiparele transgeneraționale moștenite. Răzvan Cuc și-a dorit dintotdeauna să fie un nume, să devină o autoritate într-un domeniu, să fie respectat.

Răzvan Cuc a spus care sunt priorităţile noului Guvern în transporturi 

 

"În primul rând, trebuie făcută o radiografie cât mai rapidă, şi sunt sigur că dl Sorin Grindeanu (n.r propunerea PSD pentru portofoliul de la Transporturi) o va face rapid, pentru că are experienţă în domeniu. E nevoie de radiografia rapidă a elementelor lăsate moştenire de guvernarea USR. Aşa cum ştim, a fost un an destul de complicat din punct de vedere al aprobării bugetelor în minister. Trebuie rezolvate primele probleme, dacă mai sunt bugete care nu au trecut prin şedinţe de Guvern să fie trecute imediat. Ulterior, trebuie luate la puricat şi proiectele de infrastructură rutieră. Sperăm să nu apară probleme pe implementarea obiectivului Sibiu-Piteşti, fiindcă acolo e o problemă la secţiunea 2, unde a participat o singură firmă la licitaţie, în condiţiile în care firmele care construiesc deja pe Sibiu-Piteşti nu au participat. Mi-e teamă să nu fie supraevaluată ofertă pe lotul 2 Sibiu-Piteşti", a declarat Răzvan Cuc în exclusivitate pentru DC NEWS.

CITEŞTE ŞI Transporturile, la PSD. Care sunt priorităţile. Răzvan Cuc, săgeţi către USR: Grabă să PARALIZEZE Sibiu-Piteşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel