Asistenta acuzată de moartea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti s-a întors la muncă

Florentina Cârstea, asistenta  acuzată de moartea celor şase bebeluşi arşi de vii în incendiul de la Maternitatea Giuleşti, s-a întors la muncă. De două săptămâni, femeia lucrează din nou în salonul de Terapie Intensivă.

Florentina Cârstea a fost găsită principalul vinovat pentru incendiul produs pe 16 august 2010, la Maternitatea Giuleşti, când a lipsit din salon 12 minute pentru a se duce la toaletă. Anchetată ulterior, femeia a stat 60 de zile în spatele gratiilor, în arestul Poliţiei Capitalei. Mai târziu, Tribunalul Bucureşti a luat decizia ca asistenta să fie cercetată în stare de libertate, la fel ca şi ceilalţi inculpaţi în dosar.

La nici o lună de la eliberare, asistenta a fost rechemată la serviciu, ba mai mult, a primit şi alte oferte de muncă din partea altor unităţi spitaliceşti. Totuşi, a refuzat orice ofertă, spunând că nu mai poate intra în nici un spital. Acest lucru însă a fost valabil până acum două săptămâni, când, în urma insistenţelor unor medici şi ale colegelor de serviciu, Florentina s-a reîntors la muncă, chiar în salonul de Terapie Intensivă de la Maternitatea Giuleşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel