Asasinul de la spitalul ”Sf. Spiridon” din Iași a murit la Socola

Bărbatul, în vârstă de 82 de ani, care și-a înjunghiat mortal, luni, colegul de salon de la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iaşi şi a rănit o asistentă, a decedat marţi la Spitalul de Psihiatrie Socola, după ce a făcut infarct, potrivit bzi.ro.

Ilie Roșu, pacientul care a înjunghiat mortal, ieri dimineață, un coleg de salon și a rănit o asistentă la Spitalul de Urgență ”Sf. Spiridon” din Iași, a suferit în jurul orei 3.00 un infarct, el fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Socola, unde urma să fie supus unui examen psihiatric.

"La ora 03:40, am fost solicitați de către o angajată a Spitalului "Socola" să intervenim în cazul unui pacient. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului. S-au efectuat manevre de resuscitare, însă persoana a decedat în urma unui stop cardio-respirator", a declarat ofițerul de serviciu din cadrul dispeceratului ISU. Medicii au încercat să îl resusciteze pe Ilie Roșu timp de aproximativ 40 de minute, însă eforturile acestora au fost în zadar.

Ilie Roșu, i-a aplicat luni dimineață cinci lovituri de cuțit în zona inimii colegului său de salon, Ovidiu Leonida, în vârstă de 77 de ani, în urma cărora acesta a decedat.

Rudele agresorului susțin că bătrânul asasin ar fi devenit agresiv, după ce a aflat că mai trebuie să rămână în spital.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a determina împrejurările în care s-a produs evenimentul. În același timp, conducerea spitalului desfașoară o ancheta internă pentru a stabili cum a fost posibilă producerea unui crime în interiorul spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel