AȘA faci cele mai gustoase sarmale. Trucul cu care îi vei surprinde pe toți

Mâncare / Foto Pexels
Mâncare / Foto Pexels

Există mai multe trucuri extrem de utile în bucătărie. 

Indiferent că sunt pregătite cu varză sau cu frunze de viță de vie, sarmalele vor fi mult mai gustoase dacă se fierb în vin roșu minimum 15 minute.

Pentru ca perișoarele să se lege și să nu se mai împrăștie în ciorbă, se adaugă o lingură de orez în compoziția lor.

Un alt truc se referă la ardei umpluți. Aceștia, potrivit retetepractice.ro, își vor păstra culoarea și nu se vor înmuia la fiert dacă vor fi unși înainte cu ulei de măsline.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play


Cele mai noi știri

Cele mai citite știri






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.201
YesMy