Aşa faci cel mai bun pilaf. Reţeta gospodinelor pricepute

Ana Vasilescu / 26 noi 2019 / 16:19 Salveaza PDF Comentarii

Pilaful este foarte uşor de preparat şi este delicios. Această reţetă este perfectă şi pentru cei care ţin post. 

Ingrediente

 

O cană de orez

Trei căni de apă

Un ardei roșu

Un morcov

100 de grame de ciuperci

Sare

Piper

O legătură de pătrunjel

Grăsime de pasăre de curte

Citeşte şi Aşa faci cea mai bună varză călită. Reţetă simplă

 

Mod de preparare

 

Se spală orezul, apoi se pune la fiert. Adăugaţi şi grăsimea de pasăre, ca să iasă mai gustos.

Curăţaţi ardeiul şi îl tocaţi mărunt, morcovul îl daţi prin răzătoare, iar ciupercile le spălaţi şi le scurgeţi bine de apă. Le căliţi pe toate într-o tigaie cu puţin ulei. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare şi puţin piper.

Amestecaţi orezul cu legumele şi se mai lasă pe foc 2 minute. Adăugaţi puţin pătrunjel. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28