Arhiepiscopia nu vrea toalete vizavi de sediul de campanie al lui Băsescu

arhiepiscopie bucuresti
arhiepiscopie bucuresti

Arhiepiscopia Bucureștilor susține că două toalete au fost instalate în mod abuziv, miercuri, în curtea Bisericii Dichiu-Tirchileşti din Capitală, vizavi de sediul de campanie al preşedintelui suspendat Traian Băsescu, drept pentru care au solicitat persoanei care a închiriat spațiul din strada Comăniţa 9, ridicarea toaletelor.

"Pe şantierul din curtea bisericii lucrează opt-zece persoane. Pentru aceşti muncitori au fost montate două toalete ecologice. În absenţa parohului, lângă cele două toalete deja existente pentru şantier, au fost montate alte două. Aceste două toalete au fost montate abuziv, fără acordul şi în abenţa preotului paroh. La revenirea la biserică, acesta a cerut ridicarea celor două toalete", au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Biserica Dichiu-Tirchileşti are hramul Adormirea Maicii Domnului şi este monument istoric, din secolul XVIII.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei au mai spus că a fost contactată persoana care a închiriat spaţiul în care se află sediul de campanie a lui Băsescu. Respectiva persoană a luat legătura cu Dorel Onaca, iar acesta a promis că, "în două ore", vor fi scoase toatelele, care, ulterior, vor fi montate pe stradă, sub doi copaci, au mai spus sursele citate.

Instalarea toaletelor a avut loc sub directa supraveghere a democrat-liberalului constănţean Dorel Onaca, acesta încurajându-i pe jurnaliştii aflați la fața locului să folosească toaletele “cu încredere”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel