Argeş: Un mort şi un rănit grav după ciocnirea a două autotrenuri, pe DN 7

dn7
dn7

Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit, marţi, după ciocnirea frontală a două autotrenuri pe DN 7, în zona localităţii argeşene Cotmeana, circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea fiind îngreunată timp de peste două ore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul Dănuţ Dinu, în accident au fost implicate două autovehicule de mare tonaj, unul înmatriculat în România şi altul în Polonia.

În urma inpactului frontal, şoferul autotrenului românesc a murit pe loc, în timp ce şoferul polonez a fost grav rănit. Pentru salvarea acestuia din urmă, precum şi a unui alt pasager aflat în cabină, a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului.

Circulaţia între Piteşti şi Rîmnicu Vâlcea s-a desfăşurat cu dificultate timp de peste două ore, iar în timpul cercetării la faţa locului şi a operaţiunilor de tractare a autovehiculelor avariate, a fost întreruptă total, coloanele de maşini ajungând în ambele sensuri de mers la o lungime de câţiva kilometri.

sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel