Argeş: Organizaţiile PSD şi PDL au fost amendate pentru manifestaţii neautorizate

miting pitesti
miting pitesti

Organizaţiile judeţene Argeş ale PSD şi PDL au fost amendate de poliţişti pentru manifestaţiile neautorizate care au avut loc luni, la sediile lor din Piteşti.

miting pitesti

Potrivit estimărilor forţelor de ordine, la protestul faţă de arestarea lui Constantin Nicolescu, desfăşurat la sediul PSD, au participat aproximativ 350 - 400 de persoane, inclusiv lideri din conducerea centrală şi locală a acestui partid, în timp ce la sediul PDL, aflat la o distanţă de câteva sute de metri, „s-a strâns un număr de 250 - 300 de membri şi simpatizanţi“, transmite Agerpres.

„Au fost sancţionate filialele celor două partide din Piteşti, conform Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei. Nu s-au înregistrat evenimente deosebite“, a precizat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul Dănuţ Dinu.

Măsurile de ordine au fost asigurate de 50 de poliţişti şi 146 de jandarmi, în zonă fiind dislocaţi şi 10 pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Conducerea PSD Argeş a renunţat luni să mai picheteze sediul PDL şi s-a limitat la o manifestare de solidaritate desfăşurată la propriul sediu. Câteva sute de membri şi simpatizanţi social-democraţi, precum şi reprezentanţi ai altor partide de opoziţie au participat la acţiunea de protest.

În paralel, la sediul PDL, unde ar fi urmat să se desfăşoare pichetarea, se strânseseră mai multe grupuri de susţinători ai formaţiunii democrat-liberale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel