Arafat face apel la populație să nu mai iasă în stradă, să nu se lase manipulaţi politic

Miting-pro-Raed-Arafat-si-SMURD
Miting-pro-Raed-Arafat-si-SMURD

Fostul subsecretar de stat din ministerul Sănătății, Raed Arafat, a făcut un apel oamenilor să nu mai iasă în stradă, pentru a nu fi manipulați politic. Apelul vine în ajunul pregătirii unui miting pro-Arafat ce ar trebui să aibă loc, sâmbătă, în Capitală.

"Mulţumesc mult oamenilor pentru susţinere. Dar îi rog pe toţi să nu se lase manipulaţi politic. Să nu iasă în stradă, să nu răspundă la nicio chemare şi provocare de pe internet sau de la televiziuni", a declarat, vineri, pentru Mediafax, Raed Arafat.

"Nu mă voi implica politic. Voi lucra tehnic, în orice situaţii, pentru ideea urgenţei. Dar legea nu se dezbate în stradă. Să nu afectăm ideea faţă de lege", a adăugat Raed Arafat.

Acţiunea pentru susţinerea lui Raed Arafat, iniţiată pe reţeaua de socializare Facebook, continuă cu un apel către bucureşteni să se solidarizeze cu cei din Mureş şi Cluj şi să vină, sâmbătă, la ora 14.00, în Piaţa Universităţii pentru a-şi exprima solidaritatea faţă de fostul subsecretar de stat.

În mesajul de susţinere a lui Raed Arafat de pe Facebook se arată: "Mureşenii arată că le pasă. Este timpul ca şi bucureştenii să facă acelaşi lucru."

Bucureştenii sunt chemaţi să vină sâmbătă, la ora 14.00, în Piaţa Universităţii, în semn de solidaritate cu Raed Arafat. La aceeaşi oră sunt chemaţi oameni solidari cu Raed Arafat şi la Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Iaşi, Craiova, Galaţi, Timişoara, Sibiu, Bacău şi Oradea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel