Aproximativ 200 de persoane, implicate într-un scandal cu bâte şi săbii într-o comună din Galaţi

politie
politie

Aproximativ 200 de persoane au fost implicate, marţi dimineaţă, într-un conflict în care au fost folosite bâte şi săbii, în localitatea Podoleni, judeţul Galaţi, în urma incidentului patru persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Ştefan Gohoreanu, a declarat că scandalul a izbucnit pe stradă, între două grupuri de romi, scrie Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, Costin Barbu, a spus că primele informaţii arată că scandalul ar fi pornit de la faptul că membrul uneia dintre cele două grupuri ar fi lovit uşor cu maşina un copil, în urmă cu câteva zile.

El a precizat că, iniţial, în conflict au fost implicate aproximativ 200 de persoane, iar până în prezent au fost duse la audieri aproximativ 15 persoane.

Potrivit reprezentantului Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, în urma conflictului, în care au fost folosite bâte şi săbii, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea lor.

"Conflictul a fost aplanat, dar avem în continuare efective de jandarmi care patrulează în zonă. Primele informaţii arată că scandalul ar fi pornit de la faptul că membrul uneia dintre cele două grupuri aflate în conflict ar fi acroşat uşor cu maşina, zilele trecute, un copil. În această dimineaţă, aceeaşi persoană a fost văzută la volan, iar grupul advers a reacţionat", a declarat Costin Barbu.

În prezent, 40 de jandarmi patrulează în localitatea gălăţeană Podeoleni, unde a avut loc conflictul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel