ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: 21 ianuarie - 18 februarie 2019

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: 21 ianuarie - 18 februarie 2019 Meteorologii au emis prognoza meteo pentru o lună. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: 21 ianuarie - 18 februarie 2019

ANM, prognoza meteo. Vremea 21 - 28 ianuarie 

Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această perioadă în regiunile sudice, sud-estice și centrale și vor fi în general apropiate de mediile climatologice ale intervalului în rest. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, estice și sud-estice. 

ANM, prognoza meteo. Vremea 28 ianuarie - 4 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general sub cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare, mai ales în regiunile extracarpatice. Excepție vor face regiunile centrale și nordice, unde sunt estimate cantități de precipitații normale pentru această perioadă.

ANM, prognoza meteo. Vremea 4 - 11 februarie

La nivelul întregii țări, valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sudul, estul și sud-estul teritoriului. 

ANM, prognoza meteo. Vremea 11 - 18 februarie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în jumătatea sudică a țării și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel