ANM, prognoza meteo 26 iunie-29 iunie: Ploi abundente și temperaturi scăzute

ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo

ANM prognoza meteo Vremea se va menține rece până la finalul săptămânii, iar în București sunt așteptate ploi cu descărcări electrice și temperaturi medii de 20 de grade celsius. 

ANM prognoza meteo  Marți, 26 iunie, în București cerul va fi preponderent înnorat, cu temperaturi maxime de 26 grade celsius și cu o minimă de 17 grade celsius. 

ANM prognoza meteo  De miercuri, iunie, , vremea se va schimba și mai mult: va fi ploaie și vor fi de asemenea descărcări electrice. Dimineața va fi destul de rece pentru această perioadă a anului, cu temperaturi de 17-18 grade celsius. Maxima nu va depăși 22 de grade pe tot parcursul zilei. 

ANM prognoza meteo Vremea va fi la fel de instabilă și pe parcursul zilei de joi, cu ploi abundente și cu descărcări electrice. Temperatura minimă va fi de 17 grade celsius.

ANM prognoza meteo  Vineri va ploua destul de mult, însă vremea pare să se liniștească, aversele încetându-și caracteristicile de furtună.

ANM prognoza meteo  În weekend se anunță de asemenea cer înnorat și ploi, iar un val de aer rece este așteptat să intre pe teritoriul țării. Cele mai afectate regiuni de răcirea vremii vor fi cele intracarpatice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel