ANM, prognoza meteo până pe 2 martie 2020. Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților și de Mărțișor

ANM a publicat prognoza meteo pentru intervalul 3 februarie - 2 martie 2020. 

În perioada 3-10 februarie 2020, conform ANM, temperaturile ”vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea sudică a teritoriului.” În schimb, precipitațiile vor fi excedentare, în special la munte și-n centrul țării. 

Vremea de Ziua Îndrăgostiților

În intervalul 10-17 februarie 2020, ”temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, cu o abatere pozitivă mai accentuată în cele nord-estice.” Se vor opri și precipitațiile abundente în a doua săptămână a lunii februarie. Meteorologii anunță chiar precipitații deficitare sau apropiate de normal. 

A treia săptămână, 17-24 februarie 2020, ”temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toată țara, dar mai ales în extremitatea sudică a țării și în nord-estul teritoriului.” Cantitățile de precipitații continuă să fie deficitare în toată țara. 

Prognoza meteo de Mărțișor

Ultima săptămână a lunii februarie, 24 februarie - 2 martie, se remarcă prin medii ale ”valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toată țara.”, iar precipitațiile continuă să fie deficitare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel