Urmărește emisiunea live


  COD GALBEN  ANM, prognoza meteo de vreme rea. COD GALBEN, zonele vizate de PLOI- Hartă

ANM, prognoza meteo de vreme rea. COD GALBEN, zonele vizate de PLOI- Hartă/ Astăzi a intrat în vigoare o alertă meteo de Cod Galben. 

ANM, prognoza meteo de vreme rea. COD GALBEN, zonele vizate de PLOI- Hartă/ Până mâine seară, respectiv marți - 21 mai, la ora 22:00, este în vigoare o informare meteo de ”manifestări de instabilitate atmosferică”: ”În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp și pe arii restrânse 35...40 l/mp.”

ANM, prognoza meteo de vreme rea. COD GALBEN, zonele vizate de PLOI- Hartă/ Până marți, la ora 06:00, este Cod Galben de cantități de apă însemnate, instabilitate atmosferică accentuată. Zonele afectate sunt Maramureș, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei și zonele montane. 

(w670)

ANM, prognoza meteo de vreme rea. COD GALBEN, zonele vizate de PLOI- Hartă/ ”În intervalul menționat în Transilvania, Maramureș, jumătatea de nord a Moldovei și în cea mai mare parte a zonei montane instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp.” anunță ANM. 

ANM, prognoza meteo de vreme rea. COD GALBEN, zonele vizate de PLOI- Hartă/ În același timp, până în această seară, la ora 23:00, este Cod Galben de instabilitate atmosferică accentuată în Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei, sud-vestul Moldovei. 

ANM, prognoza meteo de vreme rea. COD GALBEN, zonele vizate de PLOI- Hartă/ ”În intervalul menționat în Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei și în sud-vestul Moldovei vor fi perioade în care se vor semnala intensificări puternice ale vântului, vijelii, grindină, frecvente descărcări electrice și averse torențiale. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și punctiform 40 l/mp.” anunță meteorologii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel