Urmărește emisiunea live


Angie Cobuț (Chefi la cuțite), drift-uri cu mașina: Îmi este foarte frică!

Angie Cobuț (Chefi la cuțite), drift-uri cu mașina: Îmi este foarte frică!
Angie Cobuț (Chefi la cuțite), drift-uri cu mașina: Îmi este foarte frică!

Angie Cobuț, fostă concurentă în cel de-al treilea sezon al show-ului culinar “Chefi la cuțite”, a fost invitata specială a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică la Antena Stars.

Angie a avut parte de o experiență care i-a crescut pulsul la maximum, drift-uri cu mașina: "Am zis că nu mă tem, dar îmi este foarte frică. Mi-au sărit toate brățările!".

Alături de Claudiu Adam, un pilot talentat în vârstă de doar 14 ani, ardeleanca și-a luat nima în dinți și a acceptat provocarea unei curse cu peripeții. Mai mult, experiența palpitantă i-a trezit amintiri legate de o relație de dragoste pe care a avut-o cu un inginer italian ce lucra la Formula 1: "Eu am fost pe pistă cu mașini de curse care mergeau cu 300-400 kilometri pe oră. Dar cum m-a dus copilul acesta...e de 15 ori mai tare senzația! E impresionant. Am crezut că ne-am răsturnat la un moment dat!".

Și pentru că nicio întâlnire nu este completă fără o mică discuție despre bucătărie, una dintre marile ei pasiuni, Angie va face schimb de rețete dulci cu tânărul pilot, care este și el fan al show-ului culinar de la Antena 1.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel