Angajatori de TOP, la Sala Palatului

Angajatori de TOP
Angajatori de TOP

 Angajatori de TOP,  cel mai mare târg de carieră din România este desfășurat anul acesta în perioada 12-13 aprilie,. Evenimentul se are loc de două ori pe an la Sala Palatului și adună la fiecare ediție peste 90 de companii și aproximativ 15.000 de vizitatori.

Autor: Mădălina Grasu

Angajatori de TOP s-a născut din dorința de a le oferi celor care sunt în căutarea unui job un cadru organizat în care să poată interacționa cu angajatorii companiilor participante, de la care să afle direct toate detaliile despre posturile de muncă puse la dispoziție.

În cadru evenimentului sunt prezente companii lider de piață din domenii diverse: IT&C, FMCG, consultanță, financiar-banking, BPO, inginerie, farma, retail și audit. La târg pot participa atât persoane cu experiență, cât și studenți sau proaspăt absolvenți.

Intrarea este gratuită, dar se face pe bază de CV. Pentru rezultate maxime care să coincidă cu profilul fiecărui angajat este recomandat a se folosi un format de CV cu cod de bare, care se poate descarca de pe site-ul hipo.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel