Angajații Oltchim așteaptă deciziile lui Dan Diaconescu

Dan-Diaconescu
Dan-Diaconescu

În rândul salariaților Oltchim părerile sunt împărțite în ceea ce privește preluarea de către Dan Diaconescu a combinatului. Dacă unii sunt pesimiști, alții sunt încrezători şi spun că aşteaptă "mai multe fapte de la noul patron" şi că vor să vadă ideile cu care va veni acesta, adăugând că, în caz contrar vor continua protestele.

"Deocamdată aşteptăm mai multe fapte şi aşteptăm să se livreze banii pentru Oltchim, pentru repornirea instalaţiilor. Asta ne interesează cel mai mult. Ne mai interesează să ajungem şi cu salariile cât mai aproape de eliminarea restantelor, să vedem toţi banii. Sperăm să fie ceva serios cu domnul Dan Diaconescu şi să nu ne amăgească. Vom fi cu el şi îi urăm succes, dar să nu ne amăgească. Dacă nu se va rezolva situaţia, ne vom gândi ce vom face. Noi am intrat în greva foamei pentru locurile de muncă şi putem să reintrăm oricând. Pentru noi a fost o surpriză, dar cred că nici dânsul nu a crezut, dar dacă a intrat în horă, în jocul ăsta, trebuie să joace. Noi credem că va demonstra că poate şi îl aşteptăm cu încredere", este declarația unui angajat al Oltchim

Sunt și voci mai optimiste legate de Dan Diaconescu, un alt angajat a declarat că-l aşteaptă cu încredere pe Dan Diaconescu pentru a constata ce idei are noul patron şi spune că "dacă vine cu idei bune" angajaţii vor sta "liniştiţi", iar dacă nu, vor continua protestele.

"Ce-aş putea să mai spun? Decât că aş fi mulţumit că ar păstra locurile de muncă şi ar debloca repede banii pentru pornirea instalaţiilor în Oltchim. Oamenii nu au bani, sunt disperaţi de două săptămâni. Am primit restul de lichidare pe iulie, dar avem bani de primit pe august şi septembrie. Să vedem cu ce idei bune vine noul patron. Dacă vine cu idei bune stăm liniştiţi, dacă nu continuăm protestele", a declarat un alt salariat al Oltchim.

Alt angajat al Oltchim Râmnicu Vâlcea este încrezător în venirea lui Dan Diaconescu, care este un câştig pentru combinat şi pentru întreg judeţul Vâlcea. "Sigur are forţă financiară, altfel nu s-ar fi antrenat la aşa ceva. Suntem foarte mulţumiţi că a venit domnul Dan Diaconescu, suntem foarte mulţumiţi pentru întreaga societate şi pentru întregul judeţ Vâlcea"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel