Andrei, fiul fostului premier Adrian Năstase devine pieton

andrei_nastase_31819600
andrei_nastase_31819600

Fiul lui Adrian Năstase rămâne fără permis auto pentru o perioadă 90 de zile, după ce Tribunalul Bucureşti a respins irevocabil contestaţia lui Andrei Năstase faţă de măsura Brigăzii Poliţiei Rutiere, care l-a surprins, în august 2009, conducând cu 140 km/oră în Bucureşti.

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, irevocabil, contestaţia lui Andrei Năstase - fiul liderului PSD Adrian Năstase - împotriva unui proces-verbal întocmit de poliţiştii de la Brigada de Poliţie Rutieră din Bucureşti, care au decis suspedarea permisului acestuia pentru trei luni, pentru viteză excesivă.

Tribunlaul Bucureşti (TB) a respins recursul lui Andrei Năstase împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 1, prin care i s-a respins cererea de anulare a procesului-verbal întocmit de poliţiştii rutieri.

Astfel, procesul-verbal din august 2009, este considerat corect, urmând a fi pus în executare.

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a respins, în 13 iulie 2010 acţiunea depusă de Andrei Năstase la instanţă, în care acuza "vicii" şi "greşeli" ale aparatului de înregistrarea care, în august 2009, l-a înregistrat rulând cu peste 140 de km/h în Capitală.

La acel moment, poliţiştii de la Brigada de Poliţie Rutieră din Bucureşti au decis să-i suspende lui Andrei Năstase dreptul de conduce pe o perioadă de 90 de zile, măsură contestată de acesta în instanţă.

Pe toată perioada procesului, Andrei Năstase a avut dreptul să conducă, în baza unui document provizoriu. Conform Codului Rutier, Andrei Nastase va fi penalizat cu 6 punte şi cu o amendă de până la 740 lei, acesta urmând să-şi depună permisul de conducere la Poliţie. De asemenea, pentru recuperarea permisului, fiul lui Adrian Năstase trebuie să dea un nou examen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel