Andreea Sava, trucuri pentru a nu te îngrășa în vacanțe

Siluetă
Siluetă

Majoritatea persoanelor se întorc din vacanță cu câteva kilograme în plus pentru că, de cele mai multe ori, în această perioadă, exagerează cu mâncarea și își satisfac toate poftele.

Andreea Sava, de la Antena 3, ne prezintă pe blogul personal, câteva trucuri de care putem să ținem cont pentru a nu ne îngrășa în concediu.

1. Beți apă constant

Mai ales acum vara, hidratarea este esențială în primul rând pentru sănătate. În plus, dacă beți apă constant pe parcursul zilei, veți mânca mai puțin, fără să vă concentrați în mod special la asta. Deci dublu avantaj.

2. Mâncați puțin și des

Nu așteptați să ajungeți în stadiul de foame avansată fiindcă asta vă va face să mâncați mai mult, adăugându-se poftelor alimentare care și ele au același efect. În concediu, nu se mai pune problema că nu aveți timp să mâncați în timpul zilei. Faceți în așa fel încât cina să fie masa cea mai ușoară.

3. Mâncați câte un singur fel de mâncare

Vă va ajuta să nu amestecaţi haotic alimentele deci şi să evitaţi combinaţiile alimentare care îngraşă. Adică şi dacă aveţi chef de o prăjitură, o mâncaţi separat de orice altă masă şi la distanţă cam de 2 ore. Iar respectarea principiului de la punctul anterior îl va face foarte simplu de urmat şi pe acesta.

4. Slăbiți înainte

E o metodă logică: daţi jos câteva kg înainte, pe care le puneţi la loc în concediu. Aveţi AICI un program intensiv de 3 zile.

Vezi și: Ce să faci să nu te îngrași în vacanță. 3 ponturi de la antrenori!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel