Andreea Marta, trimisă în judecată pentru prostituție și proxenetism

andreea marta
andreea marta

Andreea Marta, soţia lui Codruţ Marta, a fost trimisă, joi, în judecată de procurorii DIICOT. Ea este acuzată de prostituţie şi proxenetism

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Andreea Marta şi sora ei, Maria Magdalena Lungu, au coordonat activitatea unei grupări. Ele au racolat persoane cu o situaţie materială foarte bună și le-au facilitat întreţinerea de raporturi sexuale cu diferite tinere, în schimbul plăţii unor importante sume de bani.
Activităţile de prostituţie - proxenetism au avut loc în principal pe teritoriul României, în Bucureşti, Braşov şi, la cerere, la diverse petreceri organizate în alte localităţi din ţară, dar şi pe teritoriile altor ţări: Italia, Elveţia şi Principatul Monaco, scrie Agerpres.
Tinerele care practicau prostituţia erau racolate de către membrii grupării din rândul persoanelor cu un aspect fizic atrăgător, participante la diferite concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă. Selecţia era riguroasă pentru că beneficiarii prestaţiilor sexuale proveneau din rândul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri - cetăţeni români sau străini sau persoane din lumea mondenă.
Andreea Marta şi Maria Magdalena Lungu au fost reţinute în luna iulie 2012 şi ulterior eliberate de instanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel