Andreea Marin, destăinuiri la D Paparazzi: Prefer să privesc înapoi cu respect

Andreea Marin - Kanal D-1
Andreea Marin - Kanal D-1

Andreea Marin a acceptat să vorbească, într-un interviu acordat jurnalistului Christian Stan, despre perioada delicată prin care trece, în care a mărturisit că "preferă să privească înapoi cu respect", pentru tot ce a construit împreună cu partenerul ei. Într-o ediție specială “D Paparazzi”, difuzată marți, 12 februarie, de la ora 23.30, vedeta vorbește despre prezentul complicat al vieții ei.

După o experiență dificilă e bine să înveți din propriile greșeli, consideră Andreea Marin. “Întotdeauna e bine să te uiți în oglindă și să te întrebi: ce am greșit eu și cum aș putea repara? Nu poți schimba ceea ce nu depinde de tine, dar poți corecta propriile greșeli. E cel mai ușor să vorbești despre partenerul de viață și să spui: <am eșuat într-o relație și celălalt are toată vina>. Eu prefer să privesc înapoi cu respect pentru ce am construit împreună”, a declarat aceasta.

“Aș schimba poate momentele mele de slăbiciune, sunt om, am și eu vulnerabilitățile mele. Momentele în care n-am avut poate destulă răbdare, poate n-am făcut mereu lucrurile destul de bine. Dar totul face parte din viață”, a mai spus Andreea Marin.

Vedeta, implicată în proiecte profesionale, inclusiv pregătirea turneului "Școala Mamelor", recunoaște că nu are timp de stat și nici nu-și permite, dar nici nu vrea să plângă. "Am multe de construit și vreau să fiu o mamă cât mai bună pentru copilul meu”, mărturisește vedeta, care dezvăluie și cine i-a fost aproape în această perioadă, dar și cu cine s-a sfătuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel