Andreea Marin atacă vedetele prezente la evenimentul Roberto Cavalli

andreea_marin_autism
andreea_marin_autism

Andreea Marin, dezamăgită de numărul mic de participanți la un eveniment pentru o acțiune caritabilă care a avut loc, joi, într-un cunoscut hotel din Capitală, a atacat dur vedetele autohtone care, în aceeași locație și la aceeași oră, au preferat să-l vadă pe Roberto Cavalli care și-a lansat primul magazin în România.

"Abundența de vedete de acolo (la evenimentul Roberto Cavalli – n.r.) şi relaxarea în aceeaşi idee de aici (Asociația Invingem Autismul – n.r.) îmi arată cine suntem noi, românii, cu adevărat. Cât de mult ne defineşte snobismul. Îmi pare rău că sunt poate atât de tranşantă, dar tare ne mai place să stăm şi să privim doar aşa de departe către problemele care nu sunt astăzi ale noastre. Iertaţi-mă că sunt atât de directă, dar în momentul în care am intrat în acest hotel am văzut o abundenţă de persoane cunoscute, sau mai puţin cunoscute", a spus Andreea Marin, la Balul Albastru, unde vedeta a scos la licitație un tablou, potrivit wowbiz.ro.

Printre participanții la evenimentul caritabil organizat de Asociația Învingem Autismul, s-au numărat Simona Pătruleasa, Bianca Ioniță, Andreea Mantea și Stefan Stan, Paula Chirilă, Cristina Cioran, Oana Roman, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, Andreea Marin, Anca Rusu și soțul ei, Nuami Dinescu, Manuela Hărăbor și Rareș Stoica, Geanina Ilieș, trupa Taxi, Antonia.

La Roberto Cavalli au participat mai multe vedete printre care Anda Adam, Andreea Raicu, Andreea Bănică, Cătălin Botezatu, Daniela Gyorfi, Nicoleta Luciu, Iuliana Marciuc, Romaniţa Iovan, Mihai Albu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel