DCNews Lifestyle Carnea pentru șnitele se ține în lapte cu usturoi, timp de două ore. Motivul este simplu

Carnea pentru șnitele se ține în lapte cu usturoi, timp de două ore. Motivul este simplu

Sursa foto: Pixabay

Atunci când pregăteşti şniţele din piept de pui, trebuie să ai grijă ca în timp ce baţi carnea cu ciocanul să aşezi deasupra o folie de celofan pe fiecare bucăţică pentru a evita ruperea fibrelor.

Carnea pentru şniţele după ce a fost bătută şi condimentată se pune la frigider pentru două ore în lapte cu usturoi. Astfel va fi mai fragedă şi mai aromată

Dacă pregăteşti carnea pe un fund de lemn, udă-l înainte. Dacă lemnul e uscat acesta a "absoarbe" umiditatea din carne. 

Vezi și: Budincă de pâine. Rețeta surprinzător de gustoasă

OUĂLE trebuie fierte în APĂ SĂRATĂ. Motivul este foarte simplu!

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele