Amenințarea unui elev: Dacă îmi daţi patru, vă chem la Curtea Europeană de Justiţie!

compunere
compunere

Cu toții știm că, la începutul fiecărui an școlar, cei mai mulți dintre profesori sau învățători îi îndeamnă pe elevii lor să povestească în scris modul în care și-au petrecut vacanța de vară.

Dacă cei mai mulți copii povestesc cu lux de amănunte, chiar și cele mai banale fapte sau impresii din vacanța de vară, compunerea unui elev care circulă pe internet șochează prin decizia fermă a acestuia de a nu dezvălui niciun detaliu, privind această perioadă de destindere.

Revoltat de curiozitatea cadrului didactic, elevul chiar îl amenință că va face plângere la Curtea Europeană de Justiție, dacă va fi taxat cu o notă proastă.

Iată ce a scris elevul în compunerea cu titlul ”Cum mi-am petrecut vacanța de vară”:

„Cum mi-am petrecut eu vacanţa de vară nu este treaba nimănui. Este treaba mea personală, deoarece vara este timpul meu personal, eu nu sunt obligat să raportez nimănui despre el.

Trebuie să se respecte drepturile omului! Iar dacă o să-mi daţi nota patru pentru această compunere, doamna Mitrache, noi doi o să ne întâlnim la Curtea Europeană de Justiţie. O să fiţi chemată acolo cu citaţie prin poştă. Iar eu oricum voi fi deja acolo cu alte treburi. Cu ce fel de treburi este iarăşi treaba mea personală şi nu priveşte pe nimeni”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel