Alți șase polițiști de frontieră de la Albița arestați preventiv

Vama Albița
Vama Albița

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis arestarea preventivă a altor şase poliţişti de frontieră de la PTF Albiţa, pentru care Curtea de Apel Bucureşti hotărâse cercetarea în libertate, după ce magistraţii instanţei supreme au admis în parte recursul procurorilor anticorupţie.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a judecat, joi, recursul în cazul unui lot de 15 poliţişti de frontieră de la Albiţa, printre care şi şeful PTF Daniel Corban. Anterior, Curtea de Apel Bucureşti emisese mandate de arestare pe numele a şapte dintre aceştia, opt fiind lăsaţi în libertate, cu interdicţia de a părăsi ţara, informează NewsIn.

Instanţa supremă a decis admiterea în parte a recursului procurilor şi emiterea de mandate de arestare pe numele a şase dintre poliţiştii de frontieră lăsaţi în libertate. Şeful PTF Albiţa, Daniel Corban, şi un alt poliţist de frontieră au fost lăsaţi în libertate. Decizia ÎCCJ este definitivă.

În urma hotărârii de joi noaptea a magistraţilor Înaltei Curţi, numărul total al poliţiştilor de frontieră de la Albiţa a ajuns la 38.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel